Новости

А.Д Агролозар годинава произведе и извезе над 300 тона грозје од трпезната сорта Викторија

Добредојдовте на официјалната веб страна на А.Д. Агролозар!

На овие страници ќе најдете основни информации за нашата компанија. Кога е основана, кои се основните дејности, со што располага, каде е лоцирана и се разбира како да стапите во контакт со нас. Сите податоци се поткрепени со прекрасни веродостојни фотографии и скици кои се наоѓаат во галерија. Со помош на линковите лесно можете да пронајдете информации за нашите производи и како да дојдете до нив, како и нашите услуги и новитети.

Welcome to the official web site of the “Agrolozar” company!

On this pages you can find basic information about our company. You can read about when it was founded, what are the main activities, where it is situated and how to contact us. All the data is supported with wonderful unique photos and drawings which are placed in the Gallery section. Using the links you can easily find the necessary characteristics of our products and how to obtain them. We will supply you with the newest information about our activities and events. Feel free to contact us for more detailed information.